Nieuwbouw

Ook bij kleinschalige nieuwbouw, zoals een nieuwe vrijstaande woning, garage of schuur, voelen we ons helemaal thuis. Klik hier voor voorbeeld projecten.

Verbouw

U wilt meer ruimte in uw woning door het plaatsen van een dakkapel of uitbouw? Of wilt u bijv. de indeling in uw woning wijzigen?. Klik hier voor voorbeeld projecten.

Onderhoud

De partner voor huiseigenaren, instellingen, scholen en bedrijven voor alle reguliere onderhoudswerkzaamheden. Klik hier voor voorbeeld projecten.

Renovatie

Wij onderscheiden ons door onze ervaring in het authentieke vakwerk. Zoals de renovatie en restauratie van kastelen, herenhuizen en zelfs kerken. Klik hier voor voorbeeld projecten.
euro
Met één aanspreekpunt kunnen wij u op een persoonlijke en adequate manier van dienst zijn. Dit werkt zowel overzichtelijk als kostenbesparend.

klok
Niet alleen luisteren naar de wensen en ideeën van de klant maar ook luisteren naar de andere partijen in het bouwproces brengt ons vanzelf naar het werken in bouwteamverband. Wij zijn van mening dat werken in een vaste bouwteam een positieve invloed heeft op het bouwproces. In teamverband het gehele bouwproces opzetten en stroomlijnen zorgt voor een kwalitatief hoogstaand, kosten en tijdbesparend project. . Bouwen doen we samen!
medaille
Persoonlijk contact staat bij ons bouwbedrijf hoog in het vaandel. Ook vindt bouwbedrijf Schalk het belangrijk om transparant te zijn. Nadat we de offerte hebben ingediend, lichtten we deze toe zodat de klant precies weet wat ze krijgt. We maken een planning en houden daarover van begin tot eind contact met de klant. Bouwbedrijf Schalk werkt met een open begroting waarbij veranderingen in het ontwerp direct worden doorgerekend en gerapporteerd. Zo houdt de klant controle op de bouw en het budget.Van tekening tot realisatie

Wij nemen u het gehele traject van tekening tot aanvraag en van realisatie tot oplevering, op het door u gewenste afwerkingniveau, uit handen. Uiteraard werken we ook samen met elke architect naar keuze om samen een goede realisatie te waarborgen.

Laat u terugbellen?

Begin direct met het invullen van het formulier!
Klik hier
of bel phone 076 521 0459

Altijd één vast aanspreekpunt.